HEADER afbeelding + titel
Beroep tegen weigering VOG

Beroep tegen weigering VOG

U krijgt, na bezwaar te hebben ingediend, geen Verklaring Omtrent het Gedrag. Ontzettend vervelend, maar zeker nog geen man over boord. Wel is het zaak om zo snel mogelijk actie te ondernemen, want u heeft zes weken de tijd in beroep te gaan bij de bestuursrechter. De bestuursrechter beoordeelt dan voor u of het inderdaad onterecht is dat u de VOG niet hebt ontvangen.

Weigering VOG? U kunt in beroep!

Heeft de Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie uw bezwaar zorgvuldig beoordeeld? Is goed gemotiveerd waarom u, in uw specifieke situatie, de VOG-aanvraag toch wordt afgewezen? En is rekening gehouden met alle zwaarwegende belangen die voor u op het spel staan als u de VOG niet krijgt? Het is belangrijk dat uw kant van het verhaal ook mee wordt geteld en alle feiten correct zijn belicht. Door de hulp in te schakelen van onze advocaten kunt u er zeker van zijn dat alles volledig volgens de regels loopt, wat in de meeste gevallen voordelig is voor u.

Wij kennen de klappen van de zweep en halen alles boven water, zodat een toewijzing van een VOG ook voor u mogelijk is!

Hulp van een bestuursrechtspecialist/advocaat bij beroep

Neem in ieder geval zo snel mogelijk contact op met een advocaat om direct te bespreken wat uw kansen zijn! Beroep is een bestuursrechtelijke procedure waarbij u hulp nodig heeft van een (bestuursrecht)specialist. Die hulp kunnen wij u bieden. Wij stellen zonodig direct beroep voor u in om de termijn zeker te stellen.

Na ongegrond verklaring beroep is VOG afwijzing niet persé definitief

Zelfs de ongegrond verklaring van uw beroep hoeft nog geen eindstation te zijn. Er kan ook hoger beroep worden ingesteld bij de hoogste bestuursrechter in Nederland: de Raad van State. Bij het instellen van hoger beroep is het eigenlijk onontbeerlijk de hulp van een specialist in te roepen. Wij grijpen in ieder geval elk (rechts)middel aan om te zorgen dat u uw VOG krijgt! Neemt u daarom zo spoedig mogelijk contact op met een van onze advocaten.

Ook voor een second opinion bent u bij ons aan het juiste adres. U wilt immers een VOG advocaat die samen met u optrekt en die geen kansen onbenut laat!

 

Ik had niet gedacht dat ik mijn VOG nog zou krijgen, maar met behulp van jullie is dat toch gelukt. Ik wil jullie dan ook bedanken voor alles wat jullie hebben gedaan.” – F.A.

drie kolommen template
USPs tempate

Waarom de hulp van VOGprobleem.nl inschakelen?

  • Wij zijn gespecialiseerde advocaten: wij benutten alle kansen
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor directe bijstand bij VOG-problemen
  • Door onze specialisatie werken wij efficiënt. De kosten blijven dus laag
  • Wij helpen u snel en efficiënt door heel Nederland
  • U krijgt altijd een van onze specialisten aan de lijn
  • In veel gevallen is pro-deo bijstand mogelijk