HEADER afbeelding + titel
Specialisten

Specialisten

Bel voor juridische bijstand bij uw aanvraag voor een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) met onze VOG specialisten op 020 – 60 60 680 of neem contact met ons via het contactformulier op deze pagina.

ADVOCATEN GESPECIALISEERD IN VOG PROBLEMEN

OSK Advocaten is als advocatenkantoor gespecialiseerd in Verklaring Omtrent het Gedrag procedures: uniek in Nederland! Voor al uw VOG zaken kunt u bij een van onze advocaten terecht. Wij halen voor u het onderste uit de kan en doen er alles aan voor u te regelen dat u de VOG alsnog krijgt. Wij helpen u snel en efficiënt in heel Nederland.

ROL ADVOCAAT BIJ VOG-PROBLEMEN

Als uw VOG is afgewezen dan kunt u in bezwaar gaan. Let op, dit is een bestuursrechtelijke procedure waarvoor kennis van het bestuursrecht erg belangrijk is. U doet er dus verstandig aan een gespecialiseerd advocaat in te schakelen. Onze taak is het schrijven van een juridisch onderbouwd bezwaarschrift. U kunt er zeker van zijn dat wij alle juridische mogelijkheden die er in uw zaak zijn benutten. Wij zorgen ervoor dat het onderste uit de kan wordt gehaald. Met een helder en overtuigend bezwaarschrift kunnen wij de Staatssecretaris overhalen de VOG aan u af te geven.

Ditzelfde geldt voor het schrijven van een beroepschrift. Onze advocaten trekken alles uit de kast om de bestuursrechter, die het beroep beoordeelt, te overtuigen de zaak in uw voordeel af te doen. De bestuursrechter toets de afwijzing van uw VOG en kijkt of de Staatssecretaris op zorgvuldige en rechtvaardige wijze tot zijn besluit is gekomen. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het bestuursrecht en kunnen voor u een overtuigend beroepschrift opstellen. Ook in beroep is onze rol ervoor zorg te dragen dat u alsnog over een VOG zult beschikken.

Neem direct contact met ons op of stel uw vraag via het contactformulier op deze pagina. U kunt u gratis door ons laten terugbellen.

Geertjan van Oosten

Geertjan van Oosten

Dinya Torny

Dinya Torny

drie kolommen template
USPs tempate

Waarom de hulp van VOGprobleem.nl inschakelen?

  • Wij zijn gespecialiseerde advocaten: wij benutten alle kansen
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor directe bijstand bij VOG-problemen
  • Door onze specialisatie werken wij efficiënt. De kosten blijven dus laag
  • Wij helpen u snel en efficiënt door heel Nederland
  • U krijgt altijd een van onze specialisten aan de lijn
  • In veel gevallen is pro-deo bijstand mogelijk